Evenimente pentru

Clienții noștri

Dacă ești clientul nostru și vrei să ai parte de o după masa de neuitat în lumea culorilor și vopselelor decorative, înscrie-te la evenimentul nostru.
Sub îndrumarea profesioniștilor noștri, vei aplica chiar tu, diverse vopsele speciale și îți vei crea propriul panou exact după gustul și imaginația ta.

Descoperă într-un mod practic universul culorilor și texturilor originale, la showroomul Color Smart, din b-dul Aviatorilor nr. 9.

Intrarea este gratis, însă locurile sunt limitate. Vino și tu cu noi!

22 februarie

Workshop pentru iubitorii de frumos ora 15:00

15 martie

Workshop pentru iubitorii de frumos ora 15:00

Galerie Foto Evenimente

Workshop pentru iubitorii de frumos – 12 octombrie

Vezi imagini de la eveniment

Workshop pentru iubitorii de frumos – 28 septembrie

Vezi imagini de la eveniment

Workshop pentru iubitorii de frumos – 21 septembrie

Vezi imagini de la eveniment

Workshop pentru iubitorii de frumos

Vezi imagini de la eveniment

Un workshop creativ și interactiv
Evenimentul a fost foarte bine organizat; toti din echipă au fost atenți, bine pregătiți, coordonați și amabili.
Am fost impresionată de cadrul creativ în care am avut ocazia să testez produse decorative sub îndrumarea specialiștilor. Am descoperit potențialul și versatilitatea materialelor de la Novacolor într-un mod practic.
Un mare plus a fost faptul că am exersat aplicarea vopselelor în timp real, imediat după ce am primit câteva noțiuni și s-a făcut o demonstrație. În acest fel, mi-am pus la treabă imaginația și îndemânarea, folosind tehnicile pe care le-am învățat. Am plecat acasă cu panourile realizate, creație proprie și cu planuri concrete pentru proiectul meu de amenajare.
Recomand cu încredere Color Smart și abia aștept să particip la un nou workshop- next level.
La Color Smart în grădină m-am simțit în elementul meu, ca acasă!

Alina Mușat Hr Club

“Un workshop care mi-a dat încredere – dacă ai două mâini preocupate să facă ceva frumos și puțină creativitate, poți și tu”
Mi-a făcut plăcere să particip la acest eveniment, util și plăcut. Am învățat tehnici noi de aplicare, am descoperit o nouă sursă de materiale decorative, am cunoscut oameni interesanți.
Apreciez implicarea organizatorilor, timpul pe care ni l-au dedicat, spațiul plăcut în care s-a desfășurat workshopul, iar faptul că a fost gratuit, îl poziționează în top.
Prețuiesc mult seriozitatea cu care au abordat atelierul de aplicare cei din echipa Color Smart, și în același timp au reușit să creeze o atmosferă plăcută și degajată, un mediu de învățare foarte încurajator.
Cu siguranță, voi reveni la Color Smart pentru produsele deosebite pe care le-am testat și m-au încântat.
Mulțumim dlui Florin Negoiță și echipei Color Smart.

Monica D.

“Un workshop care mi-a stimulat creativitatea ”
Evenimentul a fost foarte bine organizat – logistica impecabilă, informații relevante, interactivitate, educativ, totul la superlativ.
Impresionant și diferit față de alte workshopuri, a fost partea practică, faptul că am testat vopselele decorative pe panouri și am văzut în timp real, rezultatul muncii noastre.
Mie unul mi-a deschis mult imaginația, si deja am multe proiecte in cap 🙂 Voi reveni cu poze. Până atunci, keep up the good work și mulțumiri întregii echipe Color Smart pentru implicare și răbdare!
Mi-ar fi plăcut ca workshopul să dureze mai mult, sunt multe lucruri frumoase de învățat!

Sorin Armășeanu

Un workshop la care aș reveni oricând!
Mi-a plăcut foarte mult workshopul de la Color Smart.
Totul s-a desfășurat într-o atmosferă plăcută, relaxantă, timp în care am învățat tehnici de aplicare speciale pentru trei produse decorative, pe care le pot folosi și acasă. Membrii echipei au fost foarte atenți și implicați, mereu lângă noi pentru a ne ajuta.
Toți participanții au fost deschiși, ne-am susținut unii pe alții și ne-am felicitat pentru panourile realizate.
Nu știu când au trecut cele 4 ore petrecute alături de voi! A fost o experiență deosebită!

Alina PanduruEconomist - Coral DA Consulting