Skip to main content
Evenimente pentru

Clienții noștri

Dacă vrei să ai parte de o după-masă de neuitat în lumea culorilor și vopselelor decorative, înscrie-te la următorul eveniment.

Sub îndrumarea profesioniștilor noștri, vei lucra cu produsele de la Novacolor și vei crea panouri unice, după gustul și imaginația ta. Te vei inspira din texturi care îți dau o stare de bine, optimism și te ajută să te încarci cu vitalitate.

În plus, dacă îți renovezi casa în această perioadă, acum este cel mai bun moment să participi la workshop. Ai ocazia să vezi care sunt pașii de creare a unui perete de accent, realizat cu vopsele decorative pe bază de metal sau minerale. De asemenea, vei afla care sunt avantajele și beneficiile de care te bucuri dacă folosești materiale ecologice într-o amenajare.

Deconectează-te de la agitația zilnică. Descoperă într-un mod practic, universul culorilor și texturilor originale, la showroomul Color Smart, din bd-ul Aviatorilor nr. 9.

Intrarea este gratis, însă locurile sunt limitate. Vino și tu cu noi!

Galerie Foto Evenimente

Workshop pentru iubitorii de frumos – 13 octombrie 2022

Vezi imagini de la eveniment

Workshop pentru iubitorii de frumos – 28 iulie 2022

Vezi imagini de la eveniment

Workshop pentru iubitorii de frumos – 30 iunie 2022

Vezi imagini de la eveniment

Workshop pentru iubitorii de frumos – 01 aprilie 2022 Cluj

Vezi imagini de la eveniment

Workshop pentru iubitorii de frumos – 15 martie 2022

Vezi imagini de la eveniment

Workshop pentru iubitorii de frumos – 12 octombrie

Vezi imagini de la eveniment

Workshop pentru iubitorii de frumos – 28 septembrie

Vezi imagini de la eveniment

Workshop pentru iubitorii de frumos – 21 septembrie

Vezi imagini de la eveniment

Workshop pentru iubitorii de frumos

Vezi imagini de la eveniment

Un workshop creativ și interactiv
Evenimentul a fost foarte bine organizat; toti din echipă au fost atenți, bine pregătiți, coordonați și amabili.
Am fost impresionată de cadrul creativ în care am avut ocazia să testez produse decorative sub îndrumarea specialiștilor. Am descoperit potențialul și versatilitatea materialelor de la Novacolor într-un mod practic.
Un mare plus a fost faptul că am exersat aplicarea vopselelor în timp real, imediat după ce am primit câteva noțiuni și s-a făcut o demonstrație. În acest fel, mi-am pus la treabă imaginația și îndemânarea, folosind tehnicile pe care le-am învățat. Am plecat acasă cu panourile realizate, creație proprie și cu planuri concrete pentru proiectul meu de amenajare.
Recomand cu încredere Color Smart și abia aștept să particip la un nou workshop- next level.
La Color Smart în grădină m-am simțit în elementul meu, ca acasă!

Alina Mușat Hr Club

“Un workshop care mi-a dat încredere – dacă ai două mâini preocupate să facă ceva frumos și puțină creativitate, poți și tu”
Mi-a făcut plăcere să particip la acest eveniment, util și plăcut. Am învățat tehnici noi de aplicare, am descoperit o nouă sursă de materiale decorative, am cunoscut oameni interesanți.
Apreciez implicarea organizatorilor, timpul pe care ni l-au dedicat, spațiul plăcut în care s-a desfășurat workshopul, iar faptul că a fost gratuit, îl poziționează în top.
Prețuiesc mult seriozitatea cu care au abordat atelierul de aplicare cei din echipa Color Smart, și în același timp au reușit să creeze o atmosferă plăcută și degajată, un mediu de învățare foarte încurajator.
Cu siguranță, voi reveni la Color Smart pentru produsele deosebite pe care le-am testat și m-au încântat.
Mulțumim dlui Florin Negoiță și echipei Color Smart.

Monica D.

“Un workshop care mi-a stimulat creativitatea ”
Evenimentul a fost foarte bine organizat – logistica impecabilă, informații relevante, interactivitate, educativ, totul la superlativ.
Impresionant și diferit față de alte workshopuri, a fost partea practică, faptul că am testat vopselele decorative pe panouri și am văzut în timp real, rezultatul muncii noastre.
Mie unul mi-a deschis mult imaginația, si deja am multe proiecte in cap 🙂 Voi reveni cu poze. Până atunci, keep up the good work și mulțumiri întregii echipe Color Smart pentru implicare și răbdare!
Mi-ar fi plăcut ca workshopul să dureze mai mult, sunt multe lucruri frumoase de învățat!

Sorin Armășeanu

Un workshop la care aș reveni oricând!
Mi-a plăcut foarte mult workshopul de la Color Smart.
Totul s-a desfășurat într-o atmosferă plăcută, relaxantă, timp în care am învățat tehnici de aplicare speciale pentru trei produse decorative, pe care le pot folosi și acasă. Membrii echipei au fost foarte atenți și implicați, mereu lângă noi pentru a ne ajuta.
Toți participanții au fost deschiși, ne-am susținut unii pe alții și ne-am felicitat pentru panourile realizate.
Nu știu când au trecut cele 4 ore petrecute alături de voi! A fost o experiență deosebită!

Alina PanduruEconomist - Coral DA Consulting

"Maestrul Florin Negoiță, predă simplu și pe înțelesul tuturor"
Un eveniment foarte interesant, unde am învățat tehnici noi de aplicare și am petrecut câteva ore plăcute de socializare și relaxare. Am descoperit materiale noi, finisaje inedite într-un mediu agreabil. Am apreciat foarte mult experiența maestrului Florin Negoiță și modul lui de predare, simplu și foarte ușor de înțeles.
Mulțumesc organizatorilor Color Smart pentru implicare.

Burcea Corina

"Un workshop ținut de oameni bine pregătiți"
Evenimentul a fost surprinzător de plăcut datorită oamenilor bine pregătiți de la Color Smart.
Față de alte evenimente, interacțiunea între cursanți și organizatori a fost mult mai mare. Am fost captivată de activitatea în sine, de tehnicile inedite de aplicare a vopselelor decorative pe panouri.
M-a impresionat și faptul că toate informațiile valoroase ne-au fost predate de un maestru în domeniul amenajărilor interioare.
Principalul atu al acestui workshop sunt persoanele dornice să împărtășească într-un mod deschis frumusețea meseriei de aplicator.

Ștefania Chiriță

"Un workshop super friendly"
E foarte bună ideea celor de la Color Smart de a ține astfel de workshopuri. Am petrecut câteva ore plăcute într-un mediu prietenos, cu o echipă bine sudată, care ne-a transmis informațiile foarte bine, clar, pe înțelesul nostru.
Am fost plăcut surprins că noi, începătorii am realizat singuri panouri, am testat vopsele decorative și am obținut rezultate chiar de la început, astfel încât am plecat acasă cu mini opere de artă create de fiecare dintre noi. Pe lângă teorie, experiența practică a celor interesați cred că este o tehnică bună de promovare a produselor.
Aș recomanda o mai bună iluminare în zona de desfășurare a evenimentului.
Mulțumesc pentru experiență!

Victor Buturugă

"Un workshop – cu interactivitate cât cuprinde!"
Atelierul de la Color Smart din grădină a fost minunat, abia așteptam să ajung. Am fost încântată de colegii de la tehnic care au fost în permanență alături de noi, ne-au îndrumat cu sfaturi pentru a realiza panouri excepționale. Prin organizarea acestui tip de eveniment am avut ocazia să descopăr produsele de calitate de la Novacolor, într-un mediu plăcut de socializare împreună cu persoane de vârste diferite, toate dornice să învețe.
Principalul atu al acestui workshop este faptul că se adresează oamenilor obișnuiți care au ocazia să testeze vopselele decorative pe panouri, învață tehnici de aplicare și înțeleg ușurința cu care se poate lucra cu aceste materiale.

Cristina Iliescu

"Un eveniment de excepție"
Am fost încântată de experiența de la Color Smart din grădină. Am avut ocazia să testez produse de înaltă calitate, coordonată și îndrumată de o echipă de profesioniști.
Mulțumesc frumos!

Luminița Stancu