Cursuri

Dacă ești aplicator și vrei să înveți tehnici noi de aplicare pentru vopsele decorative, îți dorești să creezi spații total diferite, unice, impresionante și te-ai săturat de culori banale și fade, atunci, înscrie-te în programul nostru în cadrul Academiei Novacolor.

În funcție de pregătirea pe care o ai în domeniu, poți alege unul din cele trei cursuri:

Dacă ești de curând în domeniul amenajărilor interioare, ca aplicator, atunci cursul Începător este cea mai bună alegere pentru tine.

Vei avea parte de o experiență  valoroasă, vei dobândi cunoștințe noi în materie de produse și tehnici de aplicare, cu preponderență pentru produse cu finisaj metalic. Vei învăța și o metodă de aplicare mai specială, pentru o vopsea minerală.

Cursul durează o zi și costul este de 50 euro.

Dacă ai o experiență de câțiva ani în domeniul amenajărilor interioare, aplici produse decorative, cum ar fi Swahili sau Dune în mod frecvent, și ne poți prezenta câteva imagini din proiectele realizate de tine, atunci înscrie-te chiar acum la cursul Mediu.

Vei avea parte de o experiență remarcabilă, vei dobândi cunoștințe noi în materie de produse și vei învăța tehnici de aplicare speciale, atât pentru produse metalice, cât și minerale.

Cursul durează două zile și costul este de 350 euro (se asigură cazare dacă ești din provincie)/ (NU se asigură cazare dacă ești din provincie).

Dacă deja ești colaboratorul nostru, ai o experiență de minim 3 ani, aplici frecvent atât vopsele metalice, cât și minerale și ne poți prezenta imagini din proiectele realizate de tine, atunci înscrie-te chiar acum la cursul Avansați.

Vei avea parte de o experiență unică, în care vei învăța tehnici speciale de aplicare pentru cele mai aparte vopsele decorative, sub îndrumarea ambasadorilor italieni de la Novacolor.

Cursul durează trei zile și costul este de 500 euro. (se asigură cazare dacă ești din provincie)/ 425 euro (NU se asigură cazare dacă ești din provincie).

Accesează calendarul nostru de evenimente și rezervă-ți un loc, la cursul care ți se potrivește.

Galerie foto cursuri Academia Nova Color

Academia Novacolor Începători

15 octombrie 2021

Academia Novacolor Începători

1 octombrie 2021

Academia Novacolor Începători

Bacău, 19 februarie 2021

Academia Novacolor Începători

Timișoara, 11 septembrie 2020

Academia Novacolor Nivel Mediu

Oradea, 4 februarie 2021

Academia Novacolor – Avansați

16-18 septembrie 2021

Academia Novacolor – Avansați

Sibiu, septembrie 2020

Academia Novacolor – Avansați

Sibiu, august 2020