Skip to main content
Evenimente pentru

Aplicatori

Dacă ești aplicator și vrei să înveți tehnici noi de lucru pentru vopselele decorative, ai ajuns în locul potrivit.
Îți dorești să creezi spații total diferite, unice, impresionante. Te-ai săturat de culorile banale, fade, pe care le aplici pe pilot automat. Extinde-ți portofoliul, dezvoltă-ți noi aptitudini care să te ajute să evoluezi în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare.
Înscrie-te în programul din cadrul Academiei Novacolor, special dedicat aplicatorilor. Vei învăța să lucrezi cu materialepe bază de metal, argilă sau minerale, cu care poți să creezi efecte vizuale spectaculoase. Mai mult, descoperi tehnicile de aplicare ale materialelor premium, ecologice – cele mai în vogă printre alegerile românilor în ultimii ani.
La finalul fiecărui modul, primești o diplomă care atestă gradul de cunoștințe al produselor de la Novacolor. În acest fel, este ușor să demonstrezi că știi să lucrezi cu materialele pe care le vor clienții în amenajare. Dă dovadă de profesionalism, inspiră încredere și vei avea din ce în ce mai multe proiecte.
Accesează calendarul de cursuri și înscrie-te chiar acum la următoarea sesiune!

Calendar cursuri

În funcție de pregătirea pe care o ai în domeniu, poți alege unul din cele trei cursuri:

Dacă ești de curând în domeniul amenajărilor interioare, ca aplicator, atunci cursul Începător este cea mai bună alegere pentru tine.

Vei avea parte de o experiență  valoroasă, vei dobândi cunoștințe noi în materie de produse și tehnici de aplicare, cu preponderență pentru produse cu finisaj metalic. Vei învăța și o metodă de aplicare mai specială, pentru o vopsea minerală.

Cursul durează o zi și costul este de 250 RON.

Dacă ai o experiență de câțiva ani în domeniul amenajărilor interioare, aplici produse decorative, cum ar fi Swahili sau Dune în mod frecvent, și ne poți prezenta câteva imagini din proiectele realizate de tine, atunci înscrie-te chiar acum la cursul Mediu.

Vei avea parte de o experiență remarcabilă, vei dobândi cunoștințe noi în materie de produse și vei învăța tehnici de aplicare speciale, atât pentru produse metalice, cât și minerale.

Cursul durează două zile și costul este de 1750 RON (se asigură cazare dacă ești din provincie)sau 1500 RON (NU se asigură cazare dacă ești din provincie).

Dacă deja ești colaboratorul nostru, ai o experiență de minim 3 ani, aplici frecvent atât vopsele metalice, cât și minerale și ne poți prezenta imagini din proiectele realizate de tine, atunci înscrie-te chiar acum la cursul Avansați.

Vei avea parte de o experiență unică, în care vei învăța tehnici speciale de aplicare pentru cele mai aparte vopsele decorative, sub îndrumarea ambasadorilor italieni de la Novacolor.

Cursul durează trei zile și costul este de 2500 RON. (se asigură cazare dacă ești din provincie)/ 2100 RON (NU se asigură cazare dacă ești din provincie).

Accesează calendarul nostru de evenimente și rezervă-ți un loc, la cursul care ți se potrivește.

Galerie foto cursuri Academia Novacolor

Academia Novacolor Începători

București, 26 Iulie

Academia Novacolor Începători

Piatra Neamț, 29 aprilie 2022

Academia Novacolor Începători

Cluj, 14 aprilie 2022

Academia Novacolor Începători

Arad, 07 aprilie 2022

Academia Novacolor Începători

Bucuresti, 05 aprilie 2022

Academia Novacolor Începători

Oradea, 25 martie 2022

Academia Novacolor Începători

Bucuresti, 22 martie 2022

Academia Novacolor Începători

Ploiesti, 17 martie 2022

Academia Novacolor Începători

Arad, 8 februarie 2022

Academia Novacolor Începători

Piatra Neamț, 20 ianuarie 2022

Academia Novacolor Începători

15 octombrie 2021

Academia Novacolor Începători

1 octombrie 2021

Academia Novacolor Începători

Bacău, 19 februarie 2021

Academia Novacolor Începători

Timișoara, 11 septembrie 2020

Academia Novacolor Nivel Mediu

București, 08-09 august 2022

Academia Novacolor Nivel Mediu

București, 29-30 martie 2022

Academia Novacolor Nivel Mediu

Oradea, 4 februarie 2021

Academia Novacolor – Avansați

București, 7-8 iulie 2022

Academia Novacolor – Avansați

Timișoara, 17-18 iunie 2022

Academia Novacolor – Avansați

16-18 septembrie 2021

Academia Novacolor – Avansați

Bucuresti, Noiembrie 2021

Un curs excelent!
Un workshop la superlativ, foarte bine organizat, în cadrul căruia am învățat lucruri noi, foarte utile.
Diferența față de alte cursuri o dă maestrul Florin Negoiță, un om extraordinare care ne-a explicat cu răbdare și mult profesionalism fiecare etapă de aplicare a materialelor.
Am fost plăcut impresionat de profesionalismul echipei și de colaborarea deschisă pe care au avut-o cu fiecare dintre noi.

Stanciu Ispas

Un workshop – ca o zi de Crăciun, plină de cadouri
Mi-a făcut deosebită plăcere să particip la acest curs într-o atmosferă caldă și primitoare, cu oameni pe care parcă îi cunoșteam de-o viață. M-au impresionat vopselele decorative de la Novacolor, în special gama Ironic, produsul mineral Calcecruda și microcimentul Wall2Floor. Am învățat tehnici noi de aplicare, am descoperit o nouă sursă de materiale decorative.
Iar pe maestrul Florin Negoiță, îl ador. Este o enciclopedie vie!

Turicianu Carmen

Un curs supercalificat
Evenimentul, care a durat două zile, a fost foarte bine organizat, generos în informații, am aprofundat tehnici noi de aplicare, am descoperit materiale decorative speciale. Îndrumați de maestrul Florin Negoiță și de o echipă de profesioniști, am realizat mini proiecte deosebite.
Este al doilea workshop la care particip la Color Smart și pe lângă dobândirea de noi cunoștințe, sunt încântat de legăturile strânse care se creează între cursanți și echipă.

Nestor Sergiu

Un curs despre și cu produse de calitate
Un eveniment foarte interesant și complex. Am fost încântată de calitatea deosebită a produselor Novacolor pe care am învățat să le aplic într-un mod inedit.
Cel mai mare atu al acestor cursuri este maestrul Florin Negoiță, un om extraordinar care ne-a oferit răspunsuri la toate întrebările noastre.

Adelina Manea

Un curs cum nu mi-am putut imagina
Nu am mai participat până acum la un workshop de la care să plec cu atât de multe informații noi, utile și practice. Am fost impresionat de produsele de calitate de la Novacolor.
Consider că principalele puncte tari ale acestui curs sunt trainerii bine pregătiți, care reușesc să ofere cursanților o experiență extraordinară.

Radu Nicușor

Un curs creativ
Un eveniment excepțional. Am învățat tehnici de aplicare diferite pentru fiecare material în parte, am testat vopsele decorative impresionante și mi-am exprimat creativitatea liber.

Laurențiu Gherasim