Skip to main content

Workshop nivel mediu– București, 29-30 martie 2022

Un curs excelent!
Un workshop la superlativ, foarte bine organizat, în cadrul căruia am învățat lucruri noi, foarte utile.
Diferența față de alte cursuri o dă maestrul Florin Negoiță, un om extraordinare care ne-a explicat cu răbdare și mult profesionalism fiecare etapă de aplicare a materialelor.
Am fost plăcut impresionat de profesionalismul echipei și de colaborarea deschisă pe care au avut-o cu fiecare dintre noi.

Stanciu Ispas

Un workshop – ca o zi de Crăciun, plină de cadouri
Mi-a făcut deosebită plăcere să particip la acest curs într-o atmosferă caldă și primitoare, cu oameni pe care parcă îi cunoșteam de-o viață. M-au impresionat vopselele decorative de la Novacolor, în special gama Ironic, produsul mineral Calcecruda și microcimentul Wall2Floor. Am învățat tehnici noi de aplicare, am descoperit o nouă sursă de materiale decorative.
Iar pe maestrul Florin Negoiță, îl ador. Este o enciclopedie vie!

Turicianu Carmen

Un curs supercalificat
Evenimentul, care a durat două zile, a fost foarte bine organizat, generos în informații, am aprofundat tehnici noi de aplicare, am descoperit materiale decorative speciale. Îndrumați de maestrul Florin Negoiță și de o echipă de profesioniști, am realizat mini proiecte deosebite.
Este al doilea workshop la care particip la Color Smart și pe lângă dobândirea de noi cunoștințe, sunt încântat de legăturile strânse care se creează între cursanți și echipă.

Nestor Sergiu

Un curs despre și cu produse de calitate
Un eveniment foarte interesant și complex. Am fost încântată de calitatea deosebită a produselor Novacolor pe care am învățat să le aplic într-un mod inedit.
Cel mai mare atu al acestor cursuri este maestrul Florin Negoiță, un om extraordinar care ne-a oferit răspunsuri la toate întrebările noastre.

Adelina Manea

Un curs cum nu mi-am putut imagina
Nu am mai participat până acum la un workshop de la care să plec cu atât de multe informații noi, utile și practice. Am fost impresionat de produsele de calitate de la Novacolor.
Consider că principalele puncte tari ale acestui curs sunt trainerii bine pregătiți, care reușesc să ofere cursanților o experiență extraordinară.

Radu Nicușor

Un curs creativ
Un eveniment excepțional. Am învățat tehnici de aplicare diferite pentru fiecare material în parte, am testat vopsele decorative impresionante și mi-am exprimat creativitatea liber.

Laurențiu Gherasim

Dorești să participi la un astfel de eveniment?