Skip to main content

Pittsburgh Paints

Pittsburgh Paints, un brand de încredere, lider Mondial, membru al grupului PPG, de aproape 140 de ani revoluționează segmentul amenajărilor interioare și exterioare prin vopsele de calitate, cu acoperire mare.

Îți oferim soluții pentru cele mai sofisticate cerințe în domeniul finisajelor de interior și exterior, cu gama de vopsele lavabile Premium plus Pittsburg Paints.

Pittsburgh Paints înseamnă standarde înalte, inovație, depășirea așteptărilor, garanția obținerii culorii dorite, opțiuni nelimitate.

Pittsburgh Paints înseamnă peste 2033 de culori marcă înregistrată, care pot fi reproduse în mai multe tipuri de finisaje: mat, lucios, satinat sau eggshell. Vopselele în tonuri închise și mate sunt ușor de aplicat, pentru a obține decorari rafinate și spectaculoase cu durabilitate excepțională.

Pittsburgh Paints înseamnă produse eco, antivirale, antibacteriene și antimucegai, care reduc 99.9% din bacteriile care vin în contact cu acestea și care oferă o protecție suplimentară a suprafeței împotriva creșterii virușilor.

Produsele noastre au aceeași calitate superioară care a consacrat firma în SUA.

Suntem mereu aproape de tine, prezenți în 16 orașe din România.

Consultanții noștri îți stau la dispoziție și îți oferă consiliere pe tot parcursul proiectului.

Fiecare lucrare înseamnă o soluție personalizată, creativă, unică.

Descoperă universul culorilor aici

Avantajele proiectelor finalizate cu Pittsburgh Paints

Produse ecologice fără compuși organici, volatili.
Produse antivirale, antibacteriene și antimucegaiantimucegai.
Vopselurile nu conțin plumb sau mercur.
Mii de culori în texturi diferite.
Se aplică ușor cu rezultate durabile.
Dau viață oricărui design.

Te sfătuim să alegi produsul numai după ce ai avut o discuție cu specialistul Color Smart, care te va ajuta în alegerea materialelor și culorilor celor mai potrivite pentru spațiul tău. De asemenea tot el îți poate recomanda specialiști cu care poți colabora, te poate sfătui în legătură cu cele mai potrivite tehnici de aplicare în funcție de vopseau achiziționată.