Skip to main content

Despre Noi

Descoperă avantajele pe care le ai dacă lucrezi cu noi

Îți transformăm visul în realitate

Suntem creatori de culori și efecte unice pentru piața de amenajări interioare și exterioare. Construim comunitatea, educăm piața, acordăm suport de la primul telefon până la finalizarea lucrării.
Mereu aproape de tine!

Mereu aproape de tine, avem trei locații proprii, în București, Constanța, Timișoara, Bacău și o rețea formată din 11 distribuitori la nivel național. Astăzi suntem prezenți în 14 orașe în România. Extindem permanent sistemul de distribuție cu showroom-uri în locații noi, magazine și depozite, astfel încât să fim în curând prezenți în cele mai importante orașe ale țării.

Consultanții noștri îți stau la dispoziție și te sfătuiesc în alegerea celor mai potrivite culori, te ajută în calcularea bugetului și îți oferă consiliere pe tot parcursul proiectului. Fiecare lucrare înseamnă o soluție personalizată, creativă, unică.

Organizăm cursuri pentru aplicatori, care învăță tehnici speciale, descoperă vopsele spectaculoase, combinații inedite, tocmai pentru a-ți oferi  împreună cu produsele noastre și o echipă de aplicatori, care să dea viață visurilor tale.

Îmbunătățim constant relațiile cu comunitatea de profesioniști – arhitecți, designeri, aplicatori, constructori, și în acest fel ajungem mai ușor aproape de tine, parteneri în proiectul tău de vis.

Consultanță de la primul telefon până la finalizarea lucrării

Consultanță în alegerea culorii

Te sfătuim în alegerea culorilor, texturii și finisajelor potrivite, în funcție de zona unde o aplici.

Îți prezentăm nuanțele în diferite tipuri de lumini, testăm produsul la tine acasă, îți oferim panouri în mărimi naturale, tocmai pentru a-ți garanta obținerea culorii dorite.

Consultanță în bugetare

Te ajutăm în estimarea și calcularea bugetului, îți oferim suport tehnic pentru pregătirea vopselei și consiliere în șantier.

Îți recomandăm specialiști cu care poți colabora – arhitecți, designeri, constructori, aplicatori.

Consultanță în alegerea furnizorilor

În urma experienței noastre, îți putem recomanda furnizori de diverse alte materiale indispensabile pentru amenajarea ta interioară sau exterioară.

Produse premium, ecologice, fără compuși organici, volatili

Toate produsele noastre sunt premium, eco friendly, durabile, îmbină frumusețea, eleganța cu sănătatea, grija pentru natură și pentru mediu.

Te vei bucura la tine acasă de un aer curat, fără mirosuri neplăcute, de un mediu antibacterian și anti mucegai.

Mereu aproape de tine

Astăzi suntem prezenți în 14 orașe, și împreună cu partenerii noștri, oferim aceleași servicii, bazate pe grijă, atenție la detalii, susținere în găsirea variantelor optime.

Suntem la un click distanță de tine. Am lansat încă două site-uri pentru cele două branduri de vopsele, Novacolor și Pittsburgh Paints, pentru a-ți ușura experiența de cumpărare.

Suntem prezenți pe pagini de Facebook, Instagram, Linkedin și Tiktok.

Dă-ne un like și ești mereu la curent cu toate produsele în vogă, ultimele noutăți în materie de design de interior, evenimente.

Workplace LinkedIn Tiktok Facebook Instagram

Inspiră-te din lucrările noastre