Skip to main content

Consultantul tău

Contactează un consultant

Iți răspundem la orice întrebare!

Te ajutăm să alegi cele mai potrivite vopsele pentru spațiul tău. Consultanții Color Smart îți dau informații utile, au soluții validate de practică, te scapă de stres, greșeli, refaceri.
Obții rezultatul pe care ți-l dorești mai simplu, mai rapid, mai ieftin dacă colaborăm.
Alegi culoarea ținând cont de spațiu, de stilul și designul deja existente, de trendurile actuale, de tipul de lumină și intensitatea ei, de arhitectura casei, de preferințele tale în materie de culori și texturi.

Noi te ghidăm în acest proces, te ajutăm să-ți materializezi viziunea despre casă, să găsești soluțiile optime.

Pașii

Alegem eșantioane de culori.

Le comparăm și testăm pe diverse suprafețe.

Analizăm rezultatul obținut sub diverse tipuri și intensități lumini.

Alegem cea mai potrivită culoare pentru spațiul tău.

APELEAZĂ CU ÎNCREDERE LA CONSULTANȚII NOȘTRI

MANAGER PROIECTE SPECIALE

Luminița Stelea

De 7 ani sunt mereu lângă tine, te ghidez în procesul de achiziție al vopselelor, te sfătuiesc în alegerea celor mai potrivite nuanțe, îți răspund la întrebări și-ți ofer sugestii practice, simple, eficiente.
Învăț mereu, din interacțiunea cu fiecare client, furnizor sau specialist și-ți pun la dispoziție expertiza mea în materie de proiecte de succes. Împreună depășim toate provocările și-ți transformăm spațiul de vis în realitate.
📲 0732402392
📬 luminita.stelea@colorsmart.ro
CONSULTANT – SHOWROOM BUCUREȘTI

Dan Enăchescu

Îți ofer sugestii utile și consultanță de specialitate pentru a descoperi soluția potrivită în amenajarea casei tale.
Analizăm împreună fiecare culoare care-ți place, particularitățile ei, proprietățile specifice, pentru a-ți pune la dispoziție vopseau adecvată, în funcție de amplasarea, luminozitatea și specificul spațiului.
Produsele pe care ți le recomand au mii de nuanțe, texturi și finisaje diferite, sunt extrem de rezistente în timp și ecologice. Când decorezi cu Pittsburgh Paints, Novacolor și Color Smart te bucuri de un design cu totul special și un aer sănătos.
Te ascult, vorbim deschis, găsim soluții și te asist pe tot parcursul proiectului.
📲 0725536249
📬 dan.enachescu@colorsmart.ro
CONSULTANT – SHOWROOM BUCUREȘTI

Alina Mihai

Găsim cele mai potrivite soluții pentru decorarea spațiului tău. Sunt alături de tine pe tot parcursul proiectului, cu sfaturi practice pentru alegerea culorilor și texturilor, pregătirea pereților și aplicarea vopselelor în cele mai bune condiții.
Îmi propun să construim o relație pe termen lung, bazată pe încredere, comunicare deschisă și corectitudine.
📲 0732402391
📬 alina.mihai@colorsmart.ro
CONSULTANT - SHOWROOM TIMIȘOARA

Veronica Văduva

Știu drumul cel mai scurt către soluția optimă pentru spațiul pe care vrei să-l decorezi. Sunt atentă la detalii, pun întrebările potrivite pentru a-ți descoperi toate nevoile și dorințele,
Te ajut să vizualizezi pașii necesari realizării proiectului datorită experienței acumulate în domenii conexe. Pot să-ți spun imediat care dintre ideile tale sunt mai ușor de aplicat, am sugestii utile atât pentru tine cât și pentru contractorii cu care lucrezi.
📲 0725539554
📬 veronica.văduva@colorsmart.ro
CONSULTANT – SHOWROOM TIMIȘOARA

Ariana Prodan

Construim împreună soluția care ți se potrivește. Sunt alături de tine de la primul telefon până la ultima mostră și apoi pe tot parcursul lucrărilor.
Îți ofer tot suportul necesar finalizării cu succes a proiectului. Am recomandări ca să alegi soluția optimă, sugestii în materie de nuanțe sau texturi și sfaturi pentru ca aplicarea vopselei să meargă perfect.
📲 0725535327
📬 ariana.prodan@colorsmart.ro
CONSULTANT – SHOWROOM CONSTANȚA

Gabriela Andronic

Împreună găsim cele mai potrivite soluții pentru decorarea spațiului tău. Sunt alături de tine pe tot parcursul proiectului, pun întrebările potrivite pentru a-ți descoperi nevoile și preferințele, îți ofer sfaturi practice pentru alegerea culorilor și texturilor ideale, din miile noastre de variante, și pentru aplicarea vopselelor în cele mai bune condiții.
Îmi propun să construim o relație pe termen lung, bazată pe încredere, transparență, promptitudine și comunicare.
📲 0732402100
📬 gabriela.andronic@colorsmart.ro

Împreună identificăm soluția personalizată la care ai visat și de care te vei bucura mulți ani de acum înainte.