Consultantul tău

Iți răspundem la orice întrebare!

Te ajutăm să alegi cele mai potrivite vopsele pentru spațiul tău. Consultanții Color Smart îți dau informații utile, au soluții validate de practică, te scapă de stres, greșeli, refaceri.
Obții rezultatul pe care ți-l dorești mai simplu, mai rapid, mai ieftin dacă colaborăm.
Alegi culoarea ținând cont de spațiu, de stilul și designul deja existente, de trendurile actuale, de tipul de lumină și intensitatea ei, de arhitectura casei, de preferințele tale în materie de culori și texturi.

Noi te ghidăm în acest proces, te ajutăm să-ți materializezi viziunea despre casă, să găsești soluțiile optime.

Pașii

Alegem eșantioane de culori.

Le comparăm și testăm pe diverse suprafețe.

Analizăm rezultatul obținut sub diverse tipuri și intensități lumini.

Alegem cea mai potrivită culoare pentru spațiul tău.

APELEAZĂ CU ÎNCREDERE LA CONSULTANȚII NOȘTRI

MANAGER PROIECTE SPECIALE

Luminița Stelea

De 7 ani sunt mereu lângă tine, te ghidez în procesul de achiziție al vopselelor, te sfătuiesc în alegerea celor mai potrivite nuanțe, îți răspund la întrebări și-ți ofer sugestii practice, simple, eficiente.
Învăț mereu, din interacțiunea cu fiecare client, furnizor sau specialist și-ți pun la dispoziție expertiza mea în materie de proiecte de succes. Împreună depășim toate provocările și-ți transformăm spațiul de vis în realitate.
📲 0732402392
📬 luminita.stelea@colorsmart.ro
CONSULTANT VÂNZĂRI

Mihaela Tănase

Reușita design-ului tău de interior depinde în mare măsură și de partea administrativă, de buna funcționare a lucrurilor mai puțin vizibile, de aprovizionare, pentru a te bucura de o ambianță plăcută în showroom-ul Color Smart.
Mă asigur că ai mereu parte de cele mai actuale cataloage și de paletare diverse, cu mii de culori, pentru a-ți forma o imagine cât mai reală a cum va arăta la final proiectul tău de suflet.
📲 0732402202
📬 mihaela.tanase@colorsmart.ro
MANAGER SHOWROOM

Raluca Popa

Împreună găsim cele mai potrivite soluții pentru decorarea spațiului tău. Sunt alături de tine pe tot parcursul proiectului, pun întrebările potrivite pentru a-ți descoperi nevoile și preferințele, îți ofer sfaturi practice pentru alegerea culorilor și texturilor ideale, din miile noastre de variante, și pentru aplicarea vopselelor în cele mai bune condiții.
Îmi propun să construim o relație pe termen lung, bazată pe încredere, transparență, promptitudine și comunicare.
📲 0732402100
📬 raluca.popa@colorsmart.ro
CONSULTANT

Isabella Ion

Construim împreună soluția care ți se potrivește. Sunt alături de tine de la primul telefon până la ultima mostră și apoi pe tot parcursul lucrărilor.
Îți ofer tot suportul necesar finalizării cu succes a proiectului. Am recomandări ca să alegi soluția optimă, sugestii în materie de nuanțe sau texturi și sfaturi pentru ca aplicarea vopselei să meargă perfect.
📲 0732402390
📬 isabella.ion@colorsmart.ro

Împreună identificăm soluția personalizată la care ai visat și de care te vei bucura mulți ani de acum înainte.