Echipa

PARTENER

Cătălina Trupșor

Am visat încă din 2005 că e posibil să avem aici la noi, în România, decorațiuni interioare și exterioare frumoase, elegante, durabile, reflecții fidele ale personalității celor care le-au creat și le-au dat viață.

Sunt Cătălina Trupșor și conduc de 15 ani firma Color Smart Distribution, importator exclusiv în România și Moldova a produselor Benjamin Moore și Novacolor. Universul Color Smart înseamnă vopsele și texturi speciale, zeci de mii de culori unice, grijă față de mediu, materiale fără rival, finisaje multiple, tehnici de aplicare simple și eficiente.

Companiile producătoare se concentrează pe cercetare, inovație, dezvoltare și performanță excepțională astfel încât să simți mereu că: „aceasta este culoarea mea!”.
Știu că avem toate argumentele - estetice, economice, funcționale, să strângem în jurul nostru comunitatea iubitorilor de frumos care-și decorează casa, biroul, spațiul comercial sau industrial, clinica sau spitalul. Ne adresăm atât beneficiarilor cât și distribuitorilor de finisaje sau specialiștilor – arhitecți, designeri, constructori, aplicatori.

Vreau să ofer tuturor prietenilor noștri libertatea de a-și lăsa imaginația să zburde, de a-și valorifica la maxim creativitatea, de a-și alege exact ce-și doresc. Suntem alături de tine cu exemple de lucrări din care să te inspiri, cu consultanță de specialitate, cu showroom-uri în cele mai importante orașe din țară.

Vino în magazinele noastre de prezentare sau sună-ne la 0784276778 și vei avea o experiență excepțională, informații, sugestii, soluții, suport pe toată durata proiectului.

Ascultăm cu atenție. Dezbatem cu interes. Cercetăm cu răbdare. Suntem creatori de culori și efecte unice.

MANAGER ZONAL

Ionuț Bulai

Descoperim împreună cele mai bune variante de finisaje interioare și exterioare pentru a transpune în practică viziunea ta despre culori, texturi, nuanțe și luminozitate.
Mă asigur că ți-am identificat corect și complet nevoile ca să-ți ofer produsele cele mai potrivite pentru proiectul tău și soluții pentru pregătirea suprafețelor și aplicarea corectă a vopselelor.
Mă ocup de partenerii Color Smart din Dobrogea și Moldova, îi ajut să-și crească businessul, să-și formeze echipe performante, să gestioneze lucrări oricât de simple sau complexe pentru ca tu să ai parte de o experiență excepțională în oricare showroom Color Smart din țară.
📲 0788311141
📬 ionut.bulai@colorsmart.ro
MANAGER SISTEME INFORMATICE

Mădălina Dima

Sunt mereu acolo, în spatele fiecărui proiect pe care-l derulezi cu echipa de consultanți Color Smart. Mă ocup de circulația corectă a informațiilor, de prelucrarea, stocarea, integrarea și automatizarea lor.
Mă asigur că procesele operaționale funcționează optim, că spațiile gri dintre departamente sunt acoperite astfel încât tu, clientul nostru să primești întocmai și la timp produsele, documentele, suportul necesar ducerii la bun sfârșit al lucrărilor.
📲 0732402393
📬 madalina.dima@colorsmart.ro
CONSULTANT SENIOR

Alexandru Ene

Descoperim împreună cea mai bună variantă pentru decorarea casei tale. Te susțin în alegerea produsului potrivit, în funcție de zona unde îl vei folosi, de luminozitatea, mărimea și specificul spațiului.
Îți recomand doar vopsele care îți însuflețesc proiectul, rezistă ani de zile, în culori vii, cu texturi diferite, de calitate, ecologice, ușor de aplicat și de întreținut.
Te asist îndeaproape până la finalizarea cu succes a lucrărilor.
📲 0732402391
📬 alexandru.ene@colorsmart.ro
CONSULTANT VÂNZĂRI

Mihaela Tănase

Reușita design-ului tău de interior depinde în mare măsură și de partea administrativă, de buna funcționare a lucrurilor mai puțin vizibile, de aprovizionare, pentru a te bucura de o ambianță plăcută în showroom-ul Color Smart.
Mă asigur că ai mereu parte de cele mai actuale cataloage și de paletare diverse, cu mii de culori, pentru a-ți forma o imagine cât mai reală a cum va arăta la final proiectul tău de suflet.
📲 0732402202
📬 mihaela.tanase@colorsmart.ro
APLICATOR

Florin Negoiță

Dau viață spațiului pe care-l decorezi! Îți transform visul în realitate, îți transpun imaginația și creativitatea în soluții optime de amenajare sau reamenajare.
Folosesc vopselele lavabile Benjamin Moore și decorative Novacolor, te ajut să alegi din sutele de culori și texturi, astfel încât proiectul tău să fie special, original, reprezentativ.
Împreună identificăm cele mai simple, eficiente, frumoase soluții în orice situație. Am peste 30 de ani de experiență cu proiecte de decorări interioare și exterioare.
📲 0768790706
📬 florin.negoita@colorsmart.ro
CURIER

Adrian Ene

Îți livrez produsul comandat în cel mai scurt timp posibil.
Preiau cererile de la toate magazine, pregătesc fiecare colet în parte, cu grijă și atenție și mă asigur că nu există întârzieri sau erori în livrarea mărfii, atât în București, cât și către ceilalți distribuitori. Suntem prompți și exacți, pentru ca proiectul tău de suflet să prindă viață când îți dorești.
📲 0732402300
📬 adrian.ene@colorsmart.ro
MANAGER ZONAL

Octavian Stroe

Suntem mereu aproape de tine, răspundem prompt la solicitări, scurtăm pe cât posibil drumul spre alegerea ta ideală. Ca să reușim avem nevoie de showroom-uri și parteneri de distribuție pricepuți în toată țara.
Mă ocup de o parte dintre distribuitorii Color Smart din România, îi susțin în toate proiectele, îi ajut să pornească businessul, să-și perfecționeze oamenii, să construiască comunitatea Color Smart în zona pe care o deservesc. Scopul meu este ca ei să-ți ofere ție, clientul nostru, cele mai bune servicii.
📲 0733941952
📬 octavian.stroe@colorsmart.ro
MANAGER MARKETING

Ama Stroe

Îți fac cunoștință cu lumea culorilor, a texturilor și a proiectelor spectaculoase de decorare interioară și exterioară. Te ajut să te inspiri, să-ți pui creativitatea și imaginația la treabă, să aduci ce ți se potrivește din universul Color Smart în casa, biroul sau businessul tău.

Te țin la curent cu ultimele noutăți în materie de vopsele, cu tendințele industriei în România și în lume, cu evenimentele pe care le organizăm, cu contactele partenerilor noștri – distribuitori, arhitecți, designeri, constructori sau aplicatori. Sunt prima care-ți urează bun venit în comunitatea Color Smart.

📲 0784276773
📬 ama.stroe@colorsmart.ro

MANAGER SHOWROOM

Raluca Popa

Împreună găsim cele mai potrivite soluții pentru decorarea spațiului tău. Sunt alături de tine pe tot parcursul proiectului, pun întrebările potrivite pentru a-ți descoperi nevoile și preferințele, îți ofer sfaturi practice pentru alegerea culorilor și texturilor ideale, din miile noastre de variante, și pentru aplicarea vopselelor în cele mai bune condiții.
Îmi propun să construim o relație pe termen lung, bazată pe încredere, transparență, promptitudine și comunicare.
📲 0732402100
📬 raluca.popa@colorsmart.ro
CONSULTANT

Isabella Ion

Construim împreună soluția care ți se potrivește. Sunt alături de tine de la primul telefon până la ultima mostră și apoi pe tot parcursul lucrărilor.
Îți ofer tot suportul necesar finalizării cu succes a proiectului. Am recomandări ca să alegi soluția optimă, sugestii în materie de nuanțe sau texturi și sfaturi pentru ca aplicarea vopselei să meargă perfect.
📲 0732402390
📬 isabella.ion@colorsmart.ro
PIGMENTATOR

Ciprian Dinca

Dau viață culorilor pentru a te bucura de vopsele pe gustul tău în showroom-ul nostru din București. Mă ocup de fiecare comandă rapidă, pigmentez, amestec coloranții, până când obțin nuanța aleasă de tine.
Mă asigur că avem mereu stocurile necesare în magazine, pentru ca tu să beneficiezi de produsele preferate într-un timp cât mai scurt.
📲 0788591527
📬 ciprian.dinca@colorsmart.ro
PIGMENTATOR

Sorin Panaite

Creez culorile pe care le-ai ales din miile de posibilități.
Pregătesc fiecare comandă cu grijă și atenție, mă ocup de pigmentarea culorilor, combin coloranții în cantitățile potrivite, pentru a obține exact nuanțele selectate de tine. Prelucrez materia primă conform specificațiilor și trimit comanda cât mai repede către tine, clientul nostru.
📬 sorin.panaite@colorsmart.ro
MANAGER PROIECTE SPECIALE

Luminița Stelea

De 7 ani sunt mereu lângă tine, te ghidez în procesul de achiziție al vopselelor, te sfătuiesc în alegerea celor mai potrivite nuanțe, îți răspund la întrebări și-ți ofer sugestii practice, simple, eficiente.
Învăț mereu, din interacțiunea cu fiecare client, furnizor sau specialist și-ți pun la dispoziție expertiza mea în materie de proiecte de succes. Împreună depășim toate provocările și-ți transformăm spațiul de vis în realitate.
📲 0732402392
📬 luminita.stelea@colorsmart.ro
MANAGER LOGISTICA

Valentin Vînă

Sunt mereu acolo, în depozitul vopselelor, unde finisajele personalizate prind viață. Gestionez comenzile, pregătirea și desfășurarea producției, stocurile și comenzile. Fac tot posibilul ca tu, clientul nostru, să beneficiezi rapid și fără bătăi de cap de produsele Color Smart.
📲 0732402300
📬 valentin.vina@colorsmart.ro
AGENT VÂNZĂRI

Cristina Drăgășanu

Îți ofer sugestii utile și consultanță de specialitate pentru a descoperi soluția potrivită în amenajarea casei tale.
Analizăm împreună fiecare culoare care-ți place, particularitățile ei, proprietățile specifice, pentru a-ți pune la dispoziție vopseau adecvată, în funcție de amplasarea, luminozitatea și specificul spațiului.
Produsele pe care ți le recomand au mii de nuanțe, texturi și finisaje diferite, sunt extrem de rezistente în timp și ecologice. Când decorezi cu Benjamin Moore te bucuri de un design cu totul special și un aer sănătos.
Te ascult, vorbim deschis, găsim soluții și te asist pe tot parcursul proiectului.
📲 0728133080
📬 cristina.dragasanu@colorsmart.ro
CONTABIL JUNIOR

Eleonora Lazăr

Succesul proiectului tău depinde în mare măsură și de activitatea administrativă, mai puțin vizibilă, dar la fel de importantă. Mă ocup de prelucrarea informațiilor financiar contabile, cât mai rapid și exact astfel încât experiența ta de cumpărare să fie cât mai plăcută.
📲 0788146650
📬 elena.lazar@colorsmart.ro
GESTIONAR

George Tănase

Sunt mereu acolo, în depozitul vopselelor, unde finisajele personalizate prind viață. Gestionez comenzile, pregătirea și desfășurarea producției, stocurile și comenzile. Fac tot posibilul ca tu, clientul nostru, să beneficiezi rapid și fără bătăi de cap de produsele.
📲 0784276774
📬 george.tanase@colorsmart.ro
PIGMENTATOR

Marian Apostoiu

Dau viață culorilor pe care le-ai ales din miile de posibilități, în showroom-ul nostru din București. Mă ocup de fiecare comandă cu grijă și atenție, pigmentez, amestec coloranții, până când obțin nuanța pe care ți-o dorești.
📲 0724587500