Skip to main content

Workshop pentru iubitorii de frumos 28 septembrie

Un workshop la care m-am simțit mai bine decât aș fi crezut!
Workshopul a fost unul dintre cele mai bine organizate evenimente la care am participat.
Toți membrii echipei ne-au îndrumat cu răbdare și profesionalism, astfel încât la final am plecat acasă cu mini opere de artă create de fiecare dintre noi.
Sunteți minunați!

Ana Mărgineanu

Un workshop la care înveți de drag
Un eveniment foarte interesant, unde am învățat tehnici inedite de aplicare. A fost o experiență plăcută. Am remarcat organizarea foarte bună a workshopului.
Am fost impresionat de sufletele calde ale membrilor echipei. Am simțit armonie, o comunicare foarte bună între ei și o bucurie autentică în tot ceea ce fac.

Marin Mihai

Mi-a făcut plăcere să particip la acest eveniment unde am primit multe sfaturi practice, am învățat tehnici de aplicare, într-un mediu agreabil.
Am descoperit o echipă profesională, cu tact didactic, care ne-au primit cu multă căldură. Ne-am simțit inspirați de o echipă care își face "meseria", cu multă pasiune.
Impresionant și diferit față de alte workshopuri, a fost partea aplicabilă, faptul că poți încerca produsele înainte de a investi într-un material care poate nu i se potrivește.
Principatul atu al acestui workshop este faptul că am testat vopselele decorative pe panouri și am văzut în timp real, rezultatul muncii noastre.

Crăița Ti

Dorești să organizezi propriul eveniment în această locație?