Skip to main content

Workshop pentru iubitorii de frumos 21 septembrie

“Un workshop care mi-a dat încredere – dacă ai două mâini preocupate să facă ceva frumos și puțină creativitate, poți și tu”
Mi-a făcut plăcere să particip la acest eveniment, util și plăcut. Am învățat tehnici noi de aplicare, am descoperit o nouă sursă de materiale decorative, am cunoscut oameni interesanți.
Apreciez implicarea organizatorilor, timpul pe care ni l-au dedicat, spațiul plăcut în care s-a desfășurat workshopul, iar faptul că a fost gratuit, îl poziționează în top.
Prețuiesc mult seriozitatea cu care au abordat atelierul de aplicare cei din echipa Color Smart, și în același timp au reușit să creeze o atmosferă plăcută și degajată, un mediu de învățare foarte încurajator.
Cu siguranță, voi reveni la Color Smart pentru produsele deosebite pe care le-am testat și m-au încântat.
Mulțumim dlui Florin Negoiță și echipei Color Smart.

Monica D.

“Un workshop care îți schimbă percepția despre vopselele decorative ”
Salut acest demers, felicit întreaga echipă pentru organizare și implicare. O gură de aer proaspăt in peisajul amenajărilor interioare oferită iubitorilor de frumos.
Am fost încântată de faptul că profesioniștii de la Color Smart au împărtășit cu noi, novicii, bune practici în aplicarea vopselelor decorative. Am avut ocazia să testez produsele în timp real, conform instrucțiunilor unor specialiști in domeniu.
M-a impresionat primirea călduroasă, implicarea, organizarea dar și răbdarea și respectul cu care am fost tratați. M-am simțit bine, într-o atmosferă relaxată în care am învățat despre un concept, folositor dar greu de realizat fără o îndrumare corespunzătoare.
Mi-am schimbat percepția despre utilizarea vopselelor decorative, am aflat mult mai multe despre produsele Novacolor și a celorlalte branduri premium comercializate de Color Smart. Am realizat că achiziționarea vopselelor decorative este un avantaj pentru orice tip de amenajare.
Multe mulțumiri!

Ofelia Marian

“Un workshop care mi-a stimulat creativitatea ”
Evenimentul a fost foarte bine organizat – logistica impecabilă, informații relevante, interactivitate, educativ, totul la superlativ.
Impresionant și diferit față de alte workshopuri, a fost partea practică, faptul că am testat vopselele decorative pe panouri și am văzut în timp real, rezultatul muncii noastre.
Mie unul mi-a deschis mult imaginația, si deja am multe proiecte in cap 🙂 Voi reveni cu poze. Până atunci, keep up the good work și mulțumiri întregii echipe Color Smart pentru implicare și răbdare!
Mi-ar fi plăcut ca workshopul să dureze mai mult, sunt multe lucruri frumoase de învățat!

Sorin Armășeanu

“Un workshop – frumos, interactiv, educativ!”
Am plecat acasă cu multe cunoștințe noi, după workshopul Color Smart! Chiar dacă lucrez în domeniu, am învățat tehnici noi de aplicare, am descoperit vopsele decorative speciale.
M-a impresionat plăcut echipa unită și primitoare, împreună cu materialele de top pe care le-am testat.
Prin organizarea acestui tip de evenimente, produsele premium de la Novacolor devin mult mai cunoscute.
Mulțumesc mult pentru această experiență,

Sorin Scepchin

“Un workshop creativ!”
Am fost impresionată de buna organizare a workshopului, de implicarea echipei Color Smart, dar și de interacțiunea plăcută între participanți!
Am organizat și eu workshopuri creative, dar de data aceasta am fost uimită de cât de multe materiale decorative ne-au pus la dispoziție! Mă bucur că am descoperit aceste vopsele inovatoare.
Am fost plăcut surprinsă de profesionalismul echipei!
Mulțumesc!

Beti Verga

“Un workshop bine organizat, de o echipă profesionistă!”
Evenimentul a fost foarte bine organizat, generos în informații si suport didactic. Interactiv si intens.
Am realizat trei tipuri de aplicări reușite, ceea ce a fost foarte încurajator pentru mine. M-a impresionat foarte mult echipa, cât de bine se coordonează, își oferă support și respect reciproc. De asemenea, am fost uimită de încrederea oferită participanților de a "risipi" material după bunul plac și pricepere, precum și asistența promptă din partea specialiștilor.
Principatul atu al acestui workshop este faptul că s-au prezentat multe informații, pe care le-am și aplicat practic, într-un timp scurt și eficient.
Vă mulțumesc pentru tot.

Florentina Păun

“Un workshop al imaginației!”
Un eveniment care îți dezvoltă imaginația, te relaxează, este o oază de inspirație cu o deschidere către vis și splendoare.

Cătălin Viearba

“Un workshop în care creezi singur adevărate opere de artă!”
Evenimentul de la Color Smart a fost o experiență extraordinară. Am testat materialele promovate, am creat singură panouri, care au ieșit adevărate opera de artă, mi-am exprimat creativitatea liber.
Am apreciat faptul că ni s-au explicat foarte bine pașii pentru realizarea panourilor, am înțeles mult mai bine tehnica de aplicare pentru vopselele decorative prezentate.
Principalul atu au fost oamenii deschiși și dispuși să ne răspundă la orice întrebări.
Multumesc mult echipei Color Smart. Felicitari si success in continuare!

Cristina Antonescu

Dorești să organizezi propriul eveniment în această locație?