Skip to main content

Workshop pentru iubitorii de frumos – București, 15 martie 2022

Maestrul Florin Negoiță, predă simplu și pe înțelesul tuturor
Un eveniment foarte interesant, unde am învățat tehnici noi de aplicare și am petrecut câteva ore plăcute de socializare și relaxare. Am descoperit materiale noi, finisaje inedite într-un mediu agreabil. Am apreciat foarte mult experiența maestrului Florin Negoiță și modul lui de predare, simplu și foarte ușor de înțeles.
Mulțumesc organizatorilor Color Smart pentru implicare.

Burcea Corina

Un workshop ținut de oameni bine pregătiți
Evenimentul a fost surprinzător de plăcut datorită oamenilor bine pregătiți de la Color Smart.
Față de alte evenimente, interacțiunea între cursanți și organizatori a fost mult mai mare. Am fost captivată de activitatea în sine, de tehnicile inedite de aplicare a vopselelor decorative pe panouri.
M-a impresionat și faptul că toate informațiile valoroase ne-au fost predate de un maestru în domeniul amenajărilor interioare.
Principalul atu al acestui workshop sunt persoanele dornice să împărtășească într-un mod deschis frumusețea meseriei de aplicator.

Ștefania Chiriță

E foarte bună ideea celor de la Color Smart de a ține astfel de workshopuri. Am petrecut câteva ore plăcute într-un mediu prietenos, cu o echipă bine sudată, care ne-a transmis informațiile foarte bine, clar, pe înțelesul nostru.
Am fost plăcut surprins că noi, începătorii am realizat singuri panouri, am testat vopsele decorative și am obținut rezultate chiar de la început, astfel încât am plecat acasă cu mini opere de artă create de fiecare dintre noi. Pe lângă teorie, experiența practică a celor interesați cred că este o tehnică bună de promovare a produselor.
Aș recomanda o mai bună iluminare în zona de desfășurare a evenimentului.
Mulțumesc pentru experiență!

Victor Buturugă

Un workshop – cu interactivitate cât cuprinde!

Atelierul de la Color Smart din grădină a fost minunat, abia așteptam să ajung. Am fost încântată de colegii de la tehnic care au fost în permanență alături de noi, ne-au îndrumat cu sfaturi pentru a realiza panouri excepționale. Prin organizarea acestui tip de eveniment am avut ocazia să descopăr produsele de calitate de la Novacolor, într-un mediu plăcut de socializare împreună cu persoane de vârste diferite, toate dornice să învețe.
Principalul atu al acestui workshop este faptul că se adresează oamenilor obișnuiți care au ocazia să testeze vopselele decorative pe panouri, învață tehnici de aplicare și înțeleg ușurința cu care se poate lucra cu aceste materiale.

Cristina Iliescu

Un eveniment de excepție

Am fost încântată de experiența de la Color Smart din grădină. Am avut ocazia să testez produse de înaltă calitate, coordonată și îndrumată de o echipă de profesioniști.
Mulțumesc frumos!

Luminița Stancu

Dorești să organizezi propriul eveniment în această locație?