Skip to main content

O idee îndrăzneață special pentru tine

Pune-ți amprenta pe designul casei tale! Fii autentic, creează spații care te reprezintă, cu accente personale, unice. Îmbină utilul cu frumosul, spectaculosul cu funcționalitatea, relaxarea cu creativitatea, trăiește-ți clipele speciale într-o atmosfera pe gustul tău.

Casa ta ești tu!

Valorile, principiile și preocupările tale se reflectă în împărțirea spațiilor, în culorile pe care le alegi, în mobilier, lumini, podele, uși, ferestre, accesorii.

Rezultatul final contează enorm pentru că aici, în căminul tău, te regăsești, te deconectezi, te umpli de energie. Nu există direcții greșite, există doar niveluri mai mari sau mai mici de implicare. Atmosfera fiecărei case este în armonie și echilibru cu cel care i-a acordat atenție și și-a transpus gândurile, viziunea, personalitatea în decorarea ei.

Fiecare cu părerea lui când vine vorba de estetică, stil, chiar și confort, prin urmare toată industria decorării se concentrează să ofere clientului final cât mai multe instrumente ca să-și materializeze spațiul de vis conform preferințelor, dorințelor și mofturilor.

Când vorbim despre amprenta personală a beneficiarului de proiect gândul ne zboară la peretele de accent, o soluție care sparge monotonia, atrage privirile ca un magnet și dă o notă distinctivă puternică printr-o culoare diferită, o textură inedită, un finisaj special ,un mix de vopsele decorative sau chiar o pictură murală.

Alegerea peretelui de accent este o decizie personală, care ține de preferințele tale stilistice, de viziunea pe care o ai despre spațiu și determinarea de a-ți atinge scopul.

Oricât de tare ai vrea să spargi monotonia îți recomand, totuși să ții cont de câteva elemente specifice arhitecturale:

Înțelege-ți spațiul, analizează-i dimensiunile.

Ia în considerare punctul focal din cameră, acel loc care îți atrage atenția în mod natural și valorifică-l la maxim.

Dacă ai un spațiu liber, punctul de atracție este peretele cu fereastră, însă, când te confrunți cu o prezență vizuală puternică, cum ar fi un șemineu, scări,  televizorul sau alte piese de acest gen, trebuie să decizi ce vrei să scoți în evidență.

Vrei ceva vesel, o atmosferă aerisită, relaxată, vopsește-ți peretele cel mai reprezentativ în culori neutre cu accente vii și puternice. Vei obține astfel o decorare modernă ideală pentru persoanele active și independente.

Dacă încăperea este foarte înaltă și spațiul mai îngust, cum ar fi un hol, alege tonuri mai puternice, precum vișiniu, albastru saturat, smarald sau lila.

Dacă ai un spațiu mare și-ți propui să-l abordezi într-o manieră nonconformistă gândește-te la un perete cu aspect de beton pe care-l obții cu o vopsea decorativă minerală. În aceeași notă poți alege o vopsea cu aspect de piatra naturală, nefinisată.

Pentru un impact vizual pe gustul tău trebuie să decizi între o culoare închisă – negru, gri petrol, maro, una neutră – bej, auriu, bronz sau alb. Indiferent ce alegi vei obține o atmosferă wow!

Creează echilibru și armonie!

O cameră în care-ți face plăcere să stai, să lucrezi sau să te relaxezi este echilibrată în culori, dimensiuni, mobilier, corpuri de iluminat. Asta nu înseamnă simetrie ci frumusețe și armonie.

Ca să obții efectul dorit combină creativ vechiul cu noul. Vopsește piesele de mobilier în culori calme, neutre sau pastel și redă-le șansa la o viață lungă. Dulapurile, bibliotecile sau porțiunile de perete fără îmbinări sunt ideale ca zone de accent.

Oricare ar  fi viziunea ta, nostalgică, progresistă, modernă sau minimalistă astăzi găsești tot ce ai nevoie ca să-ți transformi visele în realitate.

Valorifică-ți creativitatea, personalitatea și stilul

Ești boemă, romantică, plină de imaginație, și te entuziasmează să-ți faci tavan altfel sau o ușă atrăgătoare. Spiritul tău liber tânjește după un spațiu în culori îndrăznețe cum ar fi  crem, roz, galben sau verde. Nu-ți fie teamă, folosește-le!

Cauți eleganță, rafinament, distincție? Soluția ideală este un finisaj metalic, viu, vibrant, cu prestanță. Vei obține un spațiu somptuos și distincția specifică designului italian modern.

Există desigur soluții și pentru fanii stilului conservator, care vor alege cel mai probabil pereți de accent în culori neutre. Ei se vor juca cu tonuri de gri sau maro pentru a-și personaliza încăperile preferată.

Dacă vrei să-ți spui povestea, să-ți lași amprenta asupra locului unde trăiești sau muncești, să creezi un spațiu unde să te relaxezi, să pozezi, să filmezi sau doar să visezi liniștit, peretele de accent este soluția ideală.

El te ajută să-ți manifești creativitatea, să-ți pui în practică ideile, să modifici utilitatea sau percepția cu un efort minim. Așa vei obține foarte ușor ambianța dorită,  o frumusețe specială, funcționalitatea necesară sau toate la un loc.

Simplu, rapid, spectaculos! Ce mai aștepți?