Skip to main content

Gândește liber!

 

Fii diferit! Decorează altfel – simplu, curat, inovator! Imaginează-ți casa ta de vis creată într-un stil natural, fără linii sau limite, omogen, fluid, cu o atmosferă de simplitate, destindere și relaxare. Tot ce ești tu, viziunea pe care o ai asupra vieții, spiritul tău nonconformist, poți să transpui acum în spațiul preferat.

Dacă redecorezi îndreaptă-ți atenția către cel mai la modă sistem mineral, în pas cu cele mai noi tendințe în arhitectură, Wall2Floor, un micro ciment, care realizează suprafețe interioare, atât orizontale cât și verticale, fără îmbinări, perfect uniforme.

Zonele în care petreci cel mai mult timp, dragi sufletului tău, sunt baia și bucătăria. De aceea, este extrem de important să le dai valoare, personalitate, prestanță.
Cu Wall2Floor treci cu ușurință de la designul clasic, tradițional la cel contemporan, înlocuind gresia și faianța, cu o imagine contemporană, mai proaspătă.

Acest produs este frumusețe pură, oferindu-ți o atmosferă nonconformistă elegantă, unică. În același timp este extrem de funcțional, te scapă de umiditate, de mucegai, se curăță ușor, se întreține cu efort minim. De asemenea este ecologic, îți asigură un aer curat, fără mirosuri neplăcute sau bacterii.

Pune-ți amprenta personală pe spațiile preferate folosind Wall2Floor. Este versatil, se pretează la fel de bine în baie, în bucătărie, în camera de zi, în birou sau orice altă zonă din casă. Mai mult, îl găsești în ce culoare sau combinație de nuanțe îți dorești, cu diverse elemente grafice, texturi și finisaje.

În cazul în care te atrage stilul minimalist gândește-te la culori neutre, de gri, bej, alb și negru, in combinații monocrome de tonuri pământii (brun, bej, crem). De exemplu un spațiu cu un tavan alb pur, cu pereții și pardoseala în diverse nuanțe de gri, vor reflecta o lumină naturală și vor crea o senzație de cursivitate și coerență vizuală. Datorită materialului Wall2Floor, a finisajului fără sudură, fără îmbinări, spațiul va transmite o impresie puternică de eleganță și calm.

Dacă vrei un mediu cald, îți recomand să folosești nuanțe pastel, vernil sau bleu, în interpretări grafice diverse, pentru o decorare plină de imaginație, creativitate, cu o personalitate puternică.

Nuanțe puternice alese pentru Wall2Floor în combinație cu lumini inteligent amplasate, vor modifica interpretarea tradițională, redefinind spațiul într-un stil eclectic, complex, creativ și sofisticat. Dacă te inspiră culorile și pattern-urile îndrăznețe, dacă vrei un rezultat unic, personalizat atunci aceasta este alegerea ideală pentru tine.

Indiferent ce rezultat ți-ai propus să obții ia în considerare sistemul mineral Wall2Floor. Vei avea un spațiu omogen, fluid, complet diferit, de o frumusețe cu totul specială ce te va transpune într-o ambianță de armonie și serenitate.