Skip to main content

Color Smart Distribution îşi extinde portofoliul şi aduce pe pieţele din România şi Republica Moldova brandul american de vopseluri Pittsburgh Paints, potrivit unui comunicat al companiei, remis astăzi redacţiei.

„Am sesizat că pe piaţa locală există cerere pentru finisaje de lux şi ne-am propus să oferim clienţilor noştri soluţii care să îndeplinească cele mai sofisticate cerinţe în acest domeniu. Color Smart devine astfel unic importator şi distribuitor în România şi Republica Moldova al brandului american Pittsburgh Paints. Experienţa noastră de peste 14 ani în distribuirea unor produse de cea mai bună calitate a contat enorm în luarea deciziei partenerului extern, care a analizat mai multe opţiuni înainte să semneze cu noi”, a declarat Cătălina Trupşor, fondator şi CEO Color Smart Distribution.

Industria decoraţiunilor de interior a revenit la un ritm de normal în 2021, după un start dificil ca urmare a pandemiei. Piaţa din România s-a aliniat trendurilor internaţionale şi românii au ales şi ei produse la modă, precum betoanele, micro cimentul sau pietrele. Oamenii s-au orientat mai mult decât înainte spre vopsele decorative, spre o paletă cromatică în culori mai vii, naturale, cu o luminozitate ridicată, care se armonizează uşor cu mediul.

În 2022 trendurile în designul de interior se păstrează în aceleaşi linii, cu un accent mai puternic pe confort, culori vii, materiale ecologice, antibacteriene, funcţionalitate maximă, combinaţii de culori şi texturi inspirate în mare măsură din natură.

Color Smart estimează pentru anul în curs o cifră de afaceri în creştere cu 50%, faţă de 2021, până la 4 milioane euro, din care un sfert se va datora portofoliului Pittsburgh Paints.

„Estimăm că în anul 2022 cifra de afaceri va creşte cu 50% faţă de anul 2021. Din această creştere doar un sfert se va datora portofoliului Pittsburgh Paints, iar restul creşterii prognozate va veni din portofoliile existente de vopsele lavabile şi decorative, gleturi şi ustensile de zugrăvit. Ne aşteptăm la creşteri cu adevărat spectaculoase în 2023, când consumatorul român va fi deja familiarizat cu valoarea unică oferită de portofoliul Pittsburgh Paints şi va avea destule exemple practice de rezultate absolut ieşite din comun obţinute în lucrări existente din care să se inspire”, a mai declarat Cătălina Trupşor.

Pittsburgh Paints are în portofoliu peste 2000 de culori marcă înregistrată, care pot fi reproduse în mai multe tipuri de finisaje: mat, lucios, satinat sau eggshell. Produsele Pittsburgh Paints oferă soluţii extraordinare pentru decorări pretenţioase şi rafinate, în culori închise şi mate, spre deosebire de vopselele în nuanţe închise din alte surse, care ridică probleme la peste 90% din amenajări. În SUA, unde produsele Pittsburgh Paints sunt foarte cunoscute şi utilizate pe scară largă, multe persoane le aplică fără specialişti – în regim Do it yourself.

Produsele premium plus Pittsburgh Paints sunt ecologice, realizate din materiale sustenabile, se aplică şi se întreţin uşor. În plus, acestea au o rezistenţă îndelungată şi îşi păstrează culoarea, textura şi finisajul ales pentru o perioadă de ani de zile.

Lasă un răspuns