Skip to main content

Color Smart caută parteneri pentru deschiderea de showroom-uri dedicate în șase noi orașe în 2023. Iași, Suceava, Petroșani, Târgu Jiu, Târgu Mureș și Covasna sunt orașele targetate de compania românească.

Investiția necesară pentru un viitor partener Color Smart este de aproximativ 35.000-40.000 euro. Aceasta implică amenajarea unui showroom de minim 100 mp, stocul de marfă inițial și materialele necesare.

Pentru a deveni partener este nevoie de un plan coerent de afaceri pentru o perioadă de 2-5 ani, cu o strategie bine definită, dar și cunoștințe despre competiție și piață.

Toate materialele decorative și lavabile pentru decorarea spațiului noului partener sunt oferite de Color Smart. Totodată, aceștia primesc 35 de cataloage și paletare care fac parte din materialele de suport vânzare și o mașină de pigmentat, care rămâne în custodia lor, pe parcursul colaborării.

În prezent, Color Smart are locații proprii, în București, Constanța și în Timișoara, precum și o rețea formată din 12 distribuitori la nivel național: Cluj, Oradea, Craiova, Arad, Sibiu, Alba-Iulia, Râmnicu Vâlcea, Ploiești, Focșani, Bacău, Piatra Neamț, Brașov.

De asemenea, compania este prezentă în 9 depozite de profil din țară. În primele 6 luni ale anul 2022, s-au deschis magazine partenere în Sibiu, Alba-Iulia, Brașov, iar până la finalului anului se va deschide o unitate și în zona Galați-Brăila.

Lasă un răspuns