Skip to main content

Decorează-ți casa exact așa cum îți dorești.

Alege-ți tonurile favorite din miile de culori, ecologice, durabile, care îmbină frumusețea, eleganța cu sănătatea, grija pentru natură și pentru mediu.

Consultanții Color Smart te ghidează în procesul de achiziție a vopselelor lavabile premium care corespund spațiului tău. În funcție de stilul și designul deja existente, de trendurile actuale, de tipul de lumină și intensitatea ei, de arhitectura casei, de zona unde se aplică produsul, îți recomandăm cele mai potrivite nuanțe, texturi și finisaje.

Contactează-ne, împreună identificăm culoarea și textura preferate!

Prima pagină » Universul culorilor extraordinare

Vino în universul culorilor excepționale

Noi te ghidăm în acest proces, îți oferim informații utile, soluții validate de practică, te ajutăm să-ți materializezi viziunea despre casă, fără stres, greșeli sau refaceri inutile.

Amenajarea ta de vis prinde viață împreună cu Color Smart!

Vino în universul culorilor excepționale!

Alege cel mai apropiat showroom Color Smart

Game produse

Vopselele lavabile premium plus pentru interior, ecologice, antibacteriene și antimucegai, sunt cea mai bună opțiune în decorarea casei tale.

Paleta cromatică conține peste 2000 de tonuri, de la nuanțe naturale, pasteluri, până la culori profunde, în mai multe tipuri de finisaje – lucioase, satinate, mate sau eggshell.

Poți alege produse speciale pentru zonele cu umiditate ridicată, cum sunt băile, bucătăriile, chiar spa-uri și piscine, sau vopsele rezistente traficului intens care au un grad de lavabilitate ridicat și sunt recomandate holurilor, camerelor de zi sau spațiilor comerciale.

Tot la Color Smart găsești variante optime pentru a crea un efect de luminozitate ridicat în cameră sau a-ți decora un spațiu cu vopseaua tablă de scris.

Cere o ofertă personalizată

Pune-ți în valoare fațada casei cu vopselele premium plus în nuanțe unice, create special pentru o decorare de exterior de calitate, distinctă și rafinată.

Produsele Color Smart, durabile, rezistente la intemperii, apă și condens, ușor de întreținut,  împreună cu finisajele mat sau satinat, îți vor proteja culoare, textura și finisajul ani de zile de acum înainte!

Din gama miilor de culori, poți alege nuanțele puternice, pline de energie pentru o decorare exclusivistă sau ai variantele tonurilor neutre, naturale, dacă preferi stilul clasic.

Consultanții Color Smart îți oferă soluția optimă.

Completează formularul și noi te sunăm!

Grundul și amorsa sunt esențiale pentru aplicarea corectă a vopselelor lavabile, atât pentru amenajări de interior, cât și pentru exterior.

Aceste produse complementare sunt speciale pentru a obține un perete cât mai neted – fără niciun fel de fisuri, scrijelituri, sau diferențe.

Aplicarea corectă a grundului și amorsei îți asigură durabilitatea finisajului, rezistența culorii, cât și un efect estetic amplificat.

Te vei bucura de un rezultat de calitate,  original, unic, exact așa cum visezi.

Cere o ofertă personalizată

Beneficiază de gama de lacuri pentru lemn, atât pentru interior cât şi pentru exterior, cu proprietăți deosebite sau de lacul impermeabilizant pentru piatră și beton.

Lacurile nu modifică culoarea, sunt rezistente la intemperii, apă și condens, la trafic intens, sunt ușor de întreținut și de aplicat.

Îți oferă o protecție anti alunecare șisecurizează nuanțele, texturile și finisajele ani de zile.

Descoperă gama de produse care îți vor ușura viața.

Scrie-ne pentru detalii

Mii de culori

Descoperă  universul cromatic Color Smart, lasă-te inspirat de miile de
nuanțe unice,  amenajează-ți spațiul exact cum îți dorești.

Proiecte – Inspirație

Îți propunem o perspectivă nouă pentru tot ce înseamnă proiecte de design interior și exterior. Orice vis poate deveni realitate dacă folosești produse premium, tehnici speciale de aplicare și lucrezi cu o echipă care te ajută pas cu pas să depășești provocările. Suntem aproape de tine.

Spune-ne ce îți dorești și noi îți recomandăm cei mai potriviți specialiști pentru proiectul tău.

Contactează-ne
Noma – Octavian Roman, Creativ Interior
Ai un proiect? Consultanții noștri îți oferă toate informațiile.
Birouri Movi&Mitclima – Miso Architects
Ai un proiect? Consultanții noștri îți oferă toate informațiile.
Apartament Artizone
Ai un proiect? Consultanții noștri îți oferă toate informațiile.
Apartament studio AE
Ai un proiect? Consultanții noștri îți oferă toate informațiile.

Servicii

Consultanță în alegerea culorii și pregătirea stratului suport.

Te sfătuim în alegerea culorilor, texturii și finisajelor potrivite, în funcție de zona unde o aplici;

Îți prezentăm nuanțele în diferite tipuri de lumini, testăm produsul la tine acasă, îți oferim panouri în mărimi naturale, tocmai pentru a-ți garanta obținerea culorii dorite. (https://colorsmart.ro/consultantul-tau/).

Consultanță în bugetare și management de proiect

Te ajutăm în estimarea și calcularea bugetului

Îți oferim consiliere în șantier.

Îți recomandăm specialiști cu care poți colabora – arhitecți, designeri, constructori, aplicatori. (https://colorsmart.ro/comunitate/)

Suport tehnic

Îți punem la dispoziție o echipă de aplicatori pricepuți, care știu exact cum să materializeze viziunea ta despre decorarea ideală.

Ai parte de:
1. Sfaturi indispensabile pentru pregătirea pereților și aplicarea vopselelor
2. Asistență tehnică specializată pe tot parcursul lucrărilor
Realizarea practică a lucrărilor

Traininguri pentru aplicatori

Oferim training-uri pentru meseriașii care vor să învețe tehnici noi de aplicare.

Formular de contact

Formular contact landing page