Skip to main content

Românii de la Color Smart Distribution, importator și distribuitor în România și Republica Moldova al Benjamin Moore și Novacolor – branduri premium de amenajări interioare și exterioare – estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 3 milioane de euro, cu  50% în plus față de anul trecut.

Compania a inaugurat în această lună un nou showroom în zona Aviatorilor din București, după o investiție totală de 500.000 euro. Investiția se înscrie în strategia de companiei pentru următorii ani, de a crește într-un ritm anual de 30-50%, similar cu evoluția businessului în ultimii trei ani.

Totodată, noul showroom marchează și rebrandingul companiei fondate de Cătălina Trupșor în anul 2005. Compania deține două showroom-uri proprii în țară – București, Constanța,  – și comercializează produse prin intermediul a 12 magazine partenere în țară.

Principalele provocări în expansiunea businessului Color Smart sunt creșterea sistemului de distribuție, dezvoltarea comunității de specialiști și îmbunătățirea performanțelor în zone precum logistică și customer service.