Skip to main content

București, 18 iunie 2021 – Compania românească Color Smart Distribution, unic importator și distribuitor în România și Republica Moldova al Benjamin Moore și Novacolor, branduri premium de amenajări interioare și exterioare, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 3 milioane de euro, cu 50% în plus față de anul trecut.

Compania a inaugurat în această lună un nou showroom în zona Aviatorilor din București, care reprezintă o investiție totală de 500.000 de euro. Investiția se înscrie în strategia de companiei pentru următorii ani, de a crește într-un ritm anual de 30-50%, similar cu evoluția businessului în ultimii trei ani.

”Creșterea vine din dezvoltarea și maturizarea sistemului de distribuție, precum și din proiecte noi, atât cu specialiști – arhitecți, designeri, constructori – cât și clienți finali. Observăm dorința clienților de a avea soluții de amenajări interioare sofisticate, unice, personalizate, ceea ce explică avansul segmentului premium de vopseluri de interior și exterior, segment de piață al cărui lider suntem”, declară Cătălina Trupșor, fondator și CEO Color Smart Distribution.

Citește mai mult:

https://www.agerpres.ro/ots/2021/06/18/distributorul-roman-color-smart-tinteste-o-cifra-de-afaceri-de-3-milioane-de-euro-in-2021–644195