Skip to main content

Proiectele imobiliare sunt în plină expansiune în Timișoara, mai ales pe segmentul rezidențial, fapt care a dus la creșterea cererii pentru serviciile de amenajare și design interior. Compania românească Color Smart Distribution, importator și distribuitor exclusiv în România și Republica Moldova al brandurilor premium și premium plus Novacolor, Color Smart și Pittsburgh Paints, s-a lansat recent în Timișoara pentru a răspunde nevoilor tot mai mari din piață.

Am stat de vorbă cu Cătălina Trupșor, fondator și CEO Color Smart Distribution, pentru o imagine mai clară asupra pieței de amenajare și design interior.

Ce îi determină pe românii din vestul țării să aleagă servicii de design interior?

Serviciile de design interior au început să fie tot mai căutate odată cu creșterea pieței imobiliare și în special a ansamblurilor rezidențiale premium. În plus, amenajarea spațiului interior a căpătat o importanță mai mare în stilul de viață al românilor odată cu pandemia care ne-a obligat să petrecem mai mult timp în propriile locuințe. De asemenea, consumatorii nu-și mai doresc doar o casă mobilată, ci caută mai degrabă un interior care urmează o linie coerentă de design. Serviciile profesionale de design interior reușesc să dea viață locuințelor pe care clienții le descoperă în reviste, dar totodată să le personalizeze după propriile nevoi și preferințe.

Cum credeți că va evolua piața de design interior în Timișoara?

Piața de design interior din Timișoara are potențial mare de dezvoltare. Acest lucru se datorează pe de-o parte expansiunii proiectelor imobiliare, mai ales pe segmentul rezidențial, iar pe de altă parte românilor din vest tot mai interesați de serviciile de amenajare interioară care îi ajută să obțină locuințele la care visează. Designul de interior profesionist urmează un trend ascendent și stabil, iar efervescența pieței rezidențiale atrage tot mai multe cereri pentru astfel de servicii. Suntem optimiști că piața de amenajări interioare va continua să crească în Timișoara, acesta fiind și unul dintre factorii care ne-au determinat să deschidem un showroom aici.

Cum vine Color Smart să îmbogățească piața de amenajări interioare din vestul țării?

Avem în spate o experiență de peste 17 ani care ne ajută să înțelegem mult mai ușor nevoile pieței. De asemenea, venim cu servicii personalizate și posibilitatea de a oferi servicii la cheie. Suntem alături de clienții noștri pe tot parcursul proiectelor și oferim consultanță de la alegera culorilor, la bugetare și până consultanță tehnică din șantier, la implementare și profesioniști.

Totodată, produsele din portofoliul Color Smart sunt de calitate superioară, vorbim de produse premium și premium plus. Aducem renumitele branduri Novacolor, Color Smart și Pittsburgh Paints în Timișoara, cu mii de culori și nuanțe, cu finisaje exclusiviste și efecte inovatoare de ultimă generație. Acestea corespund oricărui stil de design interior ales și pot fi aplicate în mai multe tipuri de finisaje: mat, lucios, satinat sau eggshell

Color Smart este o experiență în sine. Este uimitor cum niște vopsea transformă o încăpere într-un spațiu rafinat, unic și exclusivist.

Care sunt așteptările Color Smart odată cu intrarea pe piața din Timișoara?

În primul rând, ne dorim să fim mai aproape de specialiștii și clienții finali din zona de vest a țării, care au nevoie de suport pe tot parcursul proiectelor. Totodată, Timișoara devine astfel un hub pentru Color Smart, de unde va coordona toate comenzile din vestul României. În plus, prin această poziționare, ne dorim să oferim servicii mai bune, termene de livrare extrem de avantajoase, condiții optime pentru alegerea culorilor sau a texturilor necesare unei decorări de vis.

În al doilea rând, ne propunem pentru acest an să consolidăm o comunitate de specialiști, designeri, aplicatori, dar și consumatori finali atât în Timișoara, cât și în județele din proximitate, și să devenim tot mai vizibilă atât în vestul țării, cât și la nivel național. Știm că orice intrare pe o piață nouă necesită o perioadă de acomodare, în care să convingem piața locală de valoarea unică a produselor și serviciilor pe care le oferim, să creștem o echipă nouă de specialiști. Printre altele vom organiza workshopuri dedicate fiecărei categorii în parte, cursuri în cadrul Academiei Novacolor pentru a forma viitori maeștri, dar și evenimente de networking. Până la finalul anului ne propunem să fim mai aproape de fiecare comunitate în parte, și să fim prezenți în mediile relevante pentru specificul businessului nostru.

Lasă un răspuns