Skip to main content

Dacă încă mai crezi că pereții-accent finisați cu vopsea colorată obișnuită sunt ultima tendință în materie de design interior, e timpul să iei notițe. Îți facem cunoștință cu cele mai căutate finisaje pentru pereți interiori în 2021.

Oricât de mult ar conta piesele de mobilier, decorațiunile, poate chiar și textilele pe care le aduci într-o amenajare, dacă nu ai o bază bună de la care să pornești, spațiul nu va arăta la adevăratul lui potențial. Contează foarte mult ce finisaje pentru pereți interiori aplici, iar dacă vrei ca locuința ta să fie la curent cu noutățile, ți le prezentăm mai jos.

Se poate aplica prin mai multe tehnici, obținându-se diferite efecte și culori, și poate fi utilizată atât interior, cât și în exterior”, spun designerii Novacolor. În portofoliul Color Smart găsești sortimentul premium Archi+ Concrete care poate fi folosit în acest scop, dar găsești și variante în magazinele de bricolaj, cum ar fi Tencuiala structurată cu efect de beton de la Hornbach sau sortiemntul Beton Efect de la Oskar.

Citește mai mult aici:

https://lovedeco.ro/finisaje-pereti-interiori/