Skip to main content

Îți simplificăm viața

Colaborarea cu specialiștii noștri înseamnă

 • Valorificarea eficientă a spațiului
 • Soluții personalizate în pas cu moda
 • Alegerea celor mai potrivite produse Benjamin Moore
 • Sfaturi indispensabile pentru pregătirea pereților și aplicarea vopselelor
 • Asistență tehnică specializată pe tot parcursul lucrărilor

APELEAZĂ CU ÎNCREDERE LA COLEGII NOȘTRI CARE AU DUS LA BUN SFÂRȘIT PROIECTE EXTRAORDINARE!

Andreea Marcu

Proiectele tale de suflet prind viață cu noi, pentru că știm ce trebuie făcut ca să dezvoltăm împreună conceptul de design ideal pentru tine. Îți identificăm complet nevoile și dorințele, analizăm limitările și oportunitățile oferite de spațiul de decorat, găsim soluțiile personalizate optime.

Te ajutăm să faci alegerile corecte legate de materialele pe care le folosești și de echipele cu care desfășori lucrările. Rămânem partenerul tău pe tot parcursul desfășurării lucrărilor ca să ne asigurăm că depășești cât mai ușor problemele ce apar.

Denisa Brinzaru

M-am simțit mereu fascinată de felul în care viețile ne sunt influențate de mediul ce ne înconjoară. Petrecem cel mai mult timp în spațiile interioare iar felul în care ele sunt gândite și amenajate ne influențează comportamentele și starea de spirit.

Proiectele mele de design interior propun atât o viziune artistică unică cât și soluții practice, funcționale pentru obținerea unui spațiu care să-ți susțină stilul de viață. Îți ofer un ambient plăcut, confort și o atmosferă așa cum ai visat.

Natalia Roman

Îți propunem soluții personalizate, funcționale, frumoase și neobișnuite. Combinăm stiluri diferite, găsim variante practice și le implementăm într-un design personalizat.

Avem soluții creative pentru orice proiect, simplu sau complex. Vrem să-ți oferim cea mai bună experiență posibilă. Împreună depășim toate provocările, transformăm visurile tale într-un spațiu spectaculos pentru că avem experiența și pasiunea care duc la succes.

Aplicatori

Îți simplificăm viața!

Lucrează cu aplicatori recomandați de Color Smart, care se vor ocupa de întreg procesul de renovare al spațiului tău de vis.

Colaborarea cu specialiștii noștri înseamnă:

 • Sfaturi indispensabile pentru pregătirea pereților și aplicarea vopselelor
 • Asistență tehnică specializată pe tot parcursul lucrărilor
 • Realizarea practică a lucrărilor

Apelează cu încredere la colegii noștri care au dus la bun sfârșit proiecte excepționale!

Contactează un aplicator

Arhitecți & Designeri

Îți simplificăm viața!

Lucrează cu designeri și arhitecți recomandați de Color Smart, care-ți vor ușura semnificativ procesul de reamenajare, redecorare al spațiului tău de vis.

Colaborarea cu specialiștii noștri înseamnă:

 • Valorificarea eficientă a spațiului
 • Soluții personalizate în pas cu moda
 • Alegerea celor mai potrivite produse Benjamin Moore, Novacolor.

Apelează cu încredere la colegii noștri care au dus la bun sfârșit proiecte excepționale!

Contactează un designer/arhitect

Testimoniale

Au fost vremuri când era un coșmar să aplic vopsele lavabile, până când am lucrat cu produsele Benjamin Moore.
Finisaje premium, servicii pe măsură
La Benjamin Moore, am gasit finisaje de calitate, ecologice, pe care le aplic cu mare cu ușurință. Mai mult decât atât, proiectele ies bine și datorită disponibilității tehnicienilor de la Color Smart, de a ne ajuta să rezolvăm probeleme apărute în șantier.
De când am descoperit această gamă de vopsele, mă simt relaxat. Atât eu, cât și designerii cu care lucrez, suntem extrem de mulțumiți că avem soluții premium pe care le putem oferi clienților care își doresc mai mult.
Materialele, tehnologia, colaborarea cu Echipa Benjamin Moore ne ajută enorm să obținem rezultate spectaculoase la care visează beneficiarii noștri.

Dan MunteanuAplicator

Produsele Novacolor mi-au redat emoția și pasiunea de a lucra.

Mă simțeam plafonat. Lucram cu aceleași produse de ani de zile, mă omorau monotonia și lipsa de noutate. Designerii, arhitecții, clienții, îmi cereau diversitate, inovație și nu aveam vopseaua ideală pentru a le oferi ceva special, unic, diferit.

De când am descoperit Novacolor am fost încântat de gama variată de vopsele decorative. Am simțit din nou plăcerea de a lucra, plin de emoție și de creativitate la fiecare proiect nou. Acum pot oferi clienților un spațiu WOW, de care sunt impresionați.
Produsele Novacolor sunt soluția pentru orice proiect, atât cu un buget modic, unde folosesc produse metalice, cât și pentru un décor de lux, unde aplic produse minerale sau combinații.

Relația mea cu vopselele de la Novacolor este pe zi ce trece tot mai bună. La fiecare lucrare nouă mă simt provocat să mă depășesc pe mine datorită versatilității, diversității și proprietăților speciale pe care le au aceste vopsele. Eu sunt fericit și recomand Novacolor cu încredere, atât aplicatorilor, arhitecților cât și clienților.

Florin ManciuAplicator - Experiență de 20 de ani în domeniul vopselelor decorative

Noul showroom Color Smart – locație premium, produse premium exclusiviste
Sediul Color Smart este foarte primitor, elegant, impunător. Clienții au o experiență plăcută înăuntru, produsele Benjamin Moore și Novacolor fiind foarte bine puse în valoare. Spațiul este foarte bine gândit și compartimentat, fiind foarte pretabil și pentru organizarea evenimentelor.
M-a impresionat mult amenajarea tip boutique, care oferă o atmosferă relaxată și în același timp profesională.
Noua locație și modul în care este amenajată, facilitează procesul de vânzare prin expunerea produselor premium într-un mod unic.

Dragos Antonache

Noul sediu Color Smart – foarte elegant și spațios!
Sunt încântat de faptul că avem un loc de întâlniri cu clienții finali mult mai impunător și acum le putem exemplifica diversitatea finisajelor și a culorilor Novacolor și Benjamin Moore.

Gabriela LopataruLOPATARU DESIGN SOLUTION

Sediul Color Smart – frumos și elegant!

Noul showroom este foarte spațios și foarte central, accesul fiind facil, indiferent de zona de unde vin clienții. De acum înainte îmi voi invita clienții în noua locație, deoarece sunt expuse multe vopsele decorative pe pereți și panouri, și acest lucru va ajuta mult în procesul vânzării.

Gabriela TrașcăRa interior Design

Sediul Color Smart – un spațiu al decorurilor unice
Mi-a plăcut foarte mult noul sediu, unde sunt prezentate mult mai multe finisaje, produsele fiind applicate pe pereți și pe diverse panouri.
Principalul atuu este că sunt recreate mici colțuri de realitate care pun in evidență proprietățile și unicitatea vopselelor si acest lucru îl ajută pe clientul final să înțeleagă mai bine aplicabilitatea acestora.
M-a impresionat pictura realizată manual din interior cu ajutorul vopselelor Benjamin Moore.

Irina StoicaArhitect BRAND MENTORS

Noul sediu Color Smart abordează un stil elegant, care înglobează texturi dintre cele mai sofisticate și fine!

Am fost încântată de amenajarea interioară, care cu ajutorul corpurilor de iluminat bine amplasate, pune în evidență nuanțele vii și profunde ale pereților.
Îmi place mult structura arhitecturală a casei, zona centrală unde este localizată și accesul facil la locație.

Îmi voi invita clienții în noul showroom, pentru că vor avea parte de o experiență specială în universul vopselelor și texturilor deosebite de la Benjamin Moore și Novacolor și implicit de un drum mai scurt spre soluția optimă pentru proiectul lor.

Liliana Iovan

Noul sediu Color Smart – pe măsura produselor comercializate!
Diferită față de vechea locație, este energia transmisă prin arhitectura clădirii unde s-au pus în valoare produsele, profesionale de cea mai buna calitate.
M-a impresionat plăcut și am toată convingerea că acesta este nivelul corect de prezentare pentru brandul Color Smart.
Ca principal atu găsesc modul inteligent în alegerea tipului de expunere a multitudinii de vopsele premium. Acest aspect va oferi clientului final o mult mai bună înțelegere asupra produselor și serviciilor oferite.
Felicitări!!

Maria DulhanArhitect DConcept

În noul sediu Color Smart produsele sunt mai bine expuse!
Sunt încântată de showroomul Color Smart din bulevardul Aviatorilor.
Încăperile sunt mult mai spațioase, vopselele sunt redate în diverse moduri ingenioase pe pereți sau pe diverse panouri, iar clienților le este mult mai ușor să găsească varianta potrivită pentru materializarea visurilor lor.
Cu siguranță colaborarea cu clienții noștri va fi mult mai facilă la noua locație Color Smart.

Natalia BerezovskaiaDesigner

Noul sediu Color Smart este elegant, complex, spațios, diversificat!
Principalul atu este maniera originală și unică de expunere a vopselelor Benjamin Moore și Novacolor. În noul showroom sunt evidențiate calitatea și modul unic în care pot fi reproduse aceste produse. Acum clienții văd nuanțele și texturile speciale chiar pe pereții și panourile din locație. De asemenea spațiul este mult mai prietenos cu arhitecții și designerii, și ușurează procesul de vânzare.
Am fost impresionat de arhitectura clădirii, calitatea finisării și întreg conceptul Color Smart.

Octavian RomanDesigner

VREI SĂ TE ALĂTURI REȚELEI DE SPECIALIȘTI?

Lasă -ne datele tale!

Formular specialisti